2019 firar vi 60 år!

1959-2019

År 1959 grundade Claes Pierre det som i dag är Pierre Entreprenad i Gävle AB.

Claes reste runt om i Sverige och utförde olika typer av byggnads- och brobyggnationer. Claes pappa Mattias var en mästare på stenarbeten och kallades Ragundagranitens mästare. Sune, son till Claes, började sin bana vid tidig ålder och fick med åren ansvarsfulla arbetsuppgifter och tog senare över företaget.

Fredrik Pierre, son till Sune driver idag Pierre Entreprenad och han har en filosofi om att inget är omöjligt och att allt går att lösa. Fredrik har arbetat inom företaget sedan 1985, kan det bokstavligen utan och innan. Han har likt sin far arbetat hårt och med tiden övertagit ansvaret och utvecklat företaget till där vi är i dag. Företaget är nu en heltäckande entreprenör som är mer stabilt än någonsin. Alla våra avdelningar utvecklas kontinuerligt och visar på fina resultat.

Vi är även stolta över att vi har så många medarbetare som arbetat 20, 30 och till och med 40 år inom företaget. Vi har även flera medarbetare vars söner även valt att arbeta med oss. Ett bättre betyg kan vi knappast få. Vi är otroligt tacksamma över alla våra kompetenta medarbetare som i skrivande stund är omkring 70 stycken.

Vi på Pierre är tacksamma över att många av våra beställare återkommande ger oss förtroende att genomföra deras projekt. Tillsammans utvecklas vi och kommer fram till kostnadseffektiva lösningar.
​​​​​​​

2020 flyttade vi.

År 2020 så hände det mycket kring vår verksamhet. Vi byggde våra nya lokaler under 2019-2020 där inflyttning var i början av året 2020. Dessa lokaler inrymmer även företag som NDS samt andra hyresgäster så håll utkik om du är i behov av lokal, kontor eller förvaring. Eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer!
 
Vi ser så fram emot ett fortsatt gott samarbete med er alla – i vått och torrt!

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle