Injekteringsteknik för betongkonstruktioner - Reparera och förstärk med Pierre Entreprenad

Injekteringsteknik för betongkonstruktioner - Reparera och förstärk med Pierre Entreprenad


Injektering är en beprövad teknik för att reparera och förstärka betongkonstruktioner som har skadats av sprickor, hål och andra defekter. Genom att injicera en specialformulerad epoxiharts direkt in i sprickorna och hålen, kan Pierre Entreprenad återställa din betongkonstruktion till dess ursprungliga styrka och hållbarhet på nolltid.

Injektering är en snabb, kostnadseffektiv och hållbar metod för att reparera och förstärka betongkonstruktioner. Det är också en metod som ger minimal störning för verksamheten och kan användas för att förhindra framtida skador genom att förstärka betongen och göra den mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar.

Våra injekteringshartsprodukter är speciellt formulerade för att tränga in i sprickorna och hålen och härdar snabbt för att bilda en hård, tät och väldigt stark yta. På så sätt förbättrar vi betongens styrka och hållbarhet och förlänger dess livslängd, vilket sparar dig både tid och pengar på dyra och tidskrävande reparationer i framtiden.

Våra injekteringshartsprodukter är också resistent mot kemikalier och tål höga temperaturer, vilket gör dem idealiska för användning i industriella miljöer. Vi har också ett brett sortiment av produkter som passar olika typer av skador och -behov, vilket gör att du kan vara säker på att vi har en produkt som passar just din situation.

Genom vår värdefulla erfarenhet och specialistavdelningar kan Pierre Entreprenad ta sig an de största och mest komplexa uppdragen utan att behöva nyttja underleverantörer. Det sparar dig tid och pengar, samtidigt som resultatet blir av högsta standard.

Kontakta Pierre Entreprenad idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att reparera och förstärka dina industriella golv med vår beprövade injekteringsteknik. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Låt oss hjälpa dig med att få dina golv att se och fungera som nya igen.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Håkan Näslund
Platschef, industrigolv
070-7106823
hakan.naslund@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsten

Sandvik

Sandvik anlitade Pierre för nya golvbeläggningar till deras projekt Athena där det ställdes höga krav på golvet med en antistatisk färdig yta på ca 2000m2 med ESD SL.

Bergmans fisk

Pierre uppför nya lokaler för Bergmans Fisk! Dessa kommer att bestå av nytt renseri, rökeri, beredningslokaler, båthus och restaurangbyggnad. Alla golv i våtutrymmen, kök, renseri, butik med mera.

Gevalia

Gevalia anlitade 2019 Pierre för nya golvbeläggningar med Peran STB i deras kaffefabrik, det rörde sig om 1000-tals m2 ny-beläggning i deras produktionshall och truckgångar.

Solängsskolan

Pierre genomför en omfattande ombyggnation av Solänggskolan i Gävle. Vi lägger bland annat epoxi golv i nya storköket, samt lagar, slipar och polerar alla befintliga marmorgolv och trappor.
​​​​​​​
Arbetet har varit omfattande och rör sig om totalt ca 2000 m2.

Sandvikens brandstation

Sandvikens brandstation fick 2019 ett rejält ansiktslyft av sina slitna golv med HTC superfloor.

Gamla golvet bilades ur och vi gjöt en betong platta i den befintliga loken som sedan slipades i flera olika steg för att uppnå ett superfloor platinum som blir ett slitstakt golv med hög glans. Platschef Var Tomas Höglund