Betonghåltagning av högsta kvalitet hos Pierre Entreprenad

Betonghåltagning hos Pierre Entreprenad AB - Expertkunskap för alla dina behov


Vi på Pierre Entreprenad har över 50 års erfarenhet av betonghåltagning och utför allt från håltagning för värme- och ventilationsinstallationer till att såga bort stora betongkonstruktioner. Våra tjänster inkluderar sågning för nya hisschakt, trappor, fönster och dörrar.

Kostnaden för betonghåltagning varierar beroende på materialtyp, storlek på hålet samt materialtjocklek. Vi erbjuder kostnadsfria offerter och rådgivning för att hjälpa dig välja den bästa metoden för ditt projekt.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet inom betonghåltagning och erbjuder våra tjänster både för vår egen entreprenadverksamhet och för andra företag som behöver vår expertis. Inget uppdrag är för komplext eller stort för oss, och vår specialistavdelning tar sig an och utför arbeten över hela Sverige.

Betonghåltagning används för en rad olika ändamål, inklusive spårsågning för kablar, rännor för avlopp, sågning av asfalt för landningsbanor och vägar, balkonsågning för nedmontering av balkongplattor, dörr- och fönsteröppningar.

Våra vanligaste metoder inkluderar kärnborrning, vajersågning, golvsågning och väggsågning. Genom dessa metoder kan vi ta oss in i både betong, tegel och berg för att utföra de bästa lösningarna för ditt projekt.

​​​​​​​Hos Pierre Entreprenad AB får du experthjälp för alla typer av betonghåltagning. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och rådgivning kring ditt projekt.
 
Vi är specialister på betonghåltagning och hjälper dig med alla typer av uppdrag.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Joakim Mossberg
Platschef, rivning, håltagning
073-9426819
joakim.mossberg@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsterna

Humana vårdboende

2015 uppfördes sett nytt vårdboende
Humana i Gävle

Pierre utförde håltagning för installationer, sågning och bilningsarbeten.
Johan Pierre var platschef för projektet och sade då att det var roligt att få vara delaktig i en av Gävles högsta byggnationer.

Elite Hotel

2011 flyttade Elite Hotel in i Gamla Grands lokaler i Gävle. Pierre utförde all sågning för nya installationer så som hissar, dörrar avlopp med mera. Projektet var omfattande och Johan Pierre var platschef och sade så här om uppdraget. – Det är jätteroligt att få vara med på ett bygget som detta då byggnaden är en av de finaste i Gävle.

Vallbacken

Vallbacksskolan i Gävle flyttade in i nya lokaler på Vallbacken 2015. Pierre utförde då all håltagning för installationer och sågning för fönster, dörrar och golvrännor samt rivning av trappor.