Industrigolv

Golvet ger alltid det första intrycket när du kommer in i en lokal, därför har vi på Pierre Entreprenad blivit proffs på förstklassiga industrigolv. 


Genom våra specialavdelning har vi uppnått just det. Tack vare våra medarbetares spetskompetenser har vi tillsammans kunnat utveckla våra avdelningar till vad de är idag. 

Pierre Entreprenad har installerat industrigolv sedan 70-talet. Vi har tagit oss an alla olika typer av uppdrag och lagt hundratusentals kvadratmeter golvbeläggning i hela Sverige. Vi har med framgång renoverat allt från golv i verkstadslokaler och simbassänger till storkök och stora lagerutrymmen. Vi har lagt specifika beläggningar på broar, terrasser och parkeringsdäck. Vi utför även den tekniska undersökningen utförd såväl som den skadeutredning som bör göras innan det praktiska arbetet. utför även den tekniska undersökningen och skadeutredningen som bör göras innan renovering.

 
Olika typer av beläggningar

De tre vanligaste beläggningarna vi använder oss av är epoxi, akryl och polyuretan. Epoxibeläggningar ger snygga, kemikalieresistenta och lättstädade golv för allt från storkök till verkstadslokaler. 

Akrylgolv erbjuder en snabb installation då det i snitt tar cirka två timmar innan du kan gå på golvet. Akrylbeläggning erbjuder mängder av färgalternativ samt ger ett tåligt golv som är lätt att hålla rent.
Polyuretangolv har en viss mjukhet som minskar ljud men samtidigt erbjuder ett väldigt slitstarkt golv som inte kräver särskilt mycket underhåll. Polyuretangolv är kemikalieresistenta och enkla att hålla rena. Dessa golv används ofta i garage och parkeringshus eftersom dess flexibilitet tål slitage från exempelvis dubbar bättre än andra beläggningar. 

Injektering

Epoxiinjektering innebär att man tätar betong med flytande pasta. Denna unika metod tätar bland annat läckage i sprickor som har uppstått i betong. Ett epoxigolv läggs normalt i tjockleken 1,5-4 millimeter men kan även läggas tjockare vid behov. Beläggningen kan fås med eller utan struktur för att halkskydd.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Håkan Näslund
Platschef, industrigolv
070-7106823
hakan.naslund@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsten

Sandvik

Sandvik anlitade Pierre för nya golvbeläggningar till deras projekt Athena där det ställdes höga krav på golvet med en antistatisk färdig yta på ca 2000m2 med ESD SL.

Bergmans fisk

Pierre uppför nya lokaler för Bergmans Fisk! Dessa kommer att bestå av nytt renseri, rökeri, beredningslokaler, båthus och restaurangbyggnad. Alla golv i våtutrymmen, kök, renseri, butik med mera.

Gevalia

Gevalia anlitade 2019 Pierre för nya golvbeläggningar med Peran STB i deras kaffefabrik, det rörde sig om 1000-tals m2 ny-beläggning i deras produktionshall och truckgångar.

Solängsskolan

Pierre genomför en omfattande ombyggnation av Solänggskolan i Gävle. Vi lägger bland annat epoxi golv i nya storköket, samt lagar, slipar och polerar alla befintliga marmorgolv och trappor.
​​​​​​​
Arbetet har varit omfattande och rör sig om totalt ca 2000 m2.

Sandvikens brandstation

Sandvikens brandstation fick 2019 ett rejält ansiktslyft av sina slitna golv med HTC superfloor.

Gamla golvet bilades ur och vi gjöt en betong platta i den befintliga loken som sedan slipades i flera olika steg för att uppnå ett superfloor platinum som blir ett slitstakt golv med hög glans. Platschef Var Tomas Höglund