Industrigolv - Expertinstallationer av Epoxi, Akryl ,Polyuretan, Densit samt Superfloor

Industrigolv och dess betydelse

Industrigolv är avgörande för att upprätthålla en säker och effektiv arbetsplats. Olika typer av beläggningar används beroende på områdets användning och krav. Pierre Entreprenad AB är specialiserade på installationer av epoxi, akryl och polyuretanindustrigolv.

Epoxibeläggningar

Epoxibeläggningar är idealiska för allt från storkök till verkstadslokaler. De är snygga, kemikalieresistenta och lättstädade. Dessa golv är också vattentäta och kommer i valfri kulör och struktur, men bara en hårdhet - stenhård.

Akrylgolv

Akrylgolv är ett annat alternativ som erbjuder en snabb installation - det tar bara cirka två timmar innan du kan gå på golvet. Det finns mängder av färgalternativ tillgängliga, och dessa golv är tåliga och lätta att rengöra. Det är dock inte lämpligt på ex sjukhus och andra offentliga miljöer på grund av den starka doften vid installationen.

Polyuretangolv

Polyuretangolv är kemikalieresistenta, enkla att hålla rena och har en viss mjukhet som minskar ljud. Dessa golv används ofta i garage och parkeringshus eftersom dess flexibilitet tål slitage från exempelvis dubbar bättre än andra beläggningar. Pierre Entreprenad AB rekommenderar att dessa golv används i industriområden och parkeringshus.

Densit-golv

Densit-golv, vi reparerar betonggolv enligt Reduritemetoden. Det skadade betonggolvet repareras med en höghållfast miljövänlig betong, Densit®. Resultatet blir ett golv som tål väldigt hög slitage, framförallt inom den tyngre industrin.

Superfloor™

Superfloor™ Vi tar fram ditt Superfloor genom att slipa bort det översta lagret på betonggolvet och sedan fortsätta slipa och polera nedåt. Ju mer stenballast som exponeras, desto starkare blir golvet. Processen fungerar lika bra på nygjutna betonggolv som på befintliga.

Pierre Entreprenad AB

Vi har en gedigen erfarenhet av att lägga industrigolv och har installerat golvbeläggningar sedan 70-talet. Vi har tagit oss an alla olika typer av uppdrag och lagt hundratusentals kvadratmeter golvbeläggning i hela Sverige. Vi har med framgång renoverat allt från golv i verkstadslokaler, parkeringsgarage till storkök och stora lagerutrymmen. Vi utför även den tekniska undersökningen och skadeutredningen som bör göras innan renovering.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Håkan Näslund
Platschef, industrigolv
070-7106823
hakan.naslund@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsten

Sandvik

Sandvik anlitade Pierre för nya golvbeläggningar till deras projekt Athena där det ställdes höga krav på golvet med en antistatisk färdig yta på ca 2000m2 med ESD SL.

Bergmans fisk

Pierre uppför nya lokaler för Bergmans Fisk! Dessa kommer att bestå av nytt renseri, rökeri, beredningslokaler, båthus och restaurangbyggnad. Alla golv i våtutrymmen, kök, renseri, butik med mera.

Gevalia

Gevalia anlitade 2019 Pierre för nya golvbeläggningar med Peran STB i deras kaffefabrik, det rörde sig om 1000-tals m2 ny-beläggning i deras produktionshall och truckgångar.

Solängsskolan

Pierre genomför en omfattande ombyggnation av Solänggskolan i Gävle. Vi lägger bland annat epoxi golv i nya storköket, samt lagar, slipar och polerar alla befintliga marmorgolv och trappor.
​​​​​​​
Arbetet har varit omfattande och rör sig om totalt ca 2000 m2.

Sandvikens brandstation

Sandvikens brandstation fick 2019 ett rejält ansiktslyft av sina slitna golv med HTC superfloor.

Gamla golvet bilades ur och vi gjöt en betong platta i den befintliga loken som sedan slipades i flera olika steg för att uppnå ett superfloor platinum som blir ett slitstakt golv med hög glans. Platschef Var Tomas Höglund