Träarbetare


Som träarbetare hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.  Vi söker nu flera engagerade träarbetare till vårt team som har fokus på produktivitet, kvalité och säkerhet.
Vi söker dig som har minst några års arbetslivserfarenhet inom området, och gillar att arbeta ute i projekt.


Din profil


För att vara framgångsrik i din roll hos oss krävs det att du har ett yrkesbevis som träarbetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området.  Du månar om goda relationer med kollegor, kunderna och leverantörerna.

Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från varierande typer av projekt. Som person är du självständig och trygg i din kompetens, är noggrann och tar ett ansvar för dina uppgifter.


Rollen som Träarbetare


I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelningen byggprojekt, som bygger allt från industribyggnationer, lokaler, skolor, bostäder och kontor mm. Här kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt.

B-körkort är ett krav.
Våra arbetsområden är Gävle med omnejd och vi utgår från våra fina nybyggda lokaler i Gävle.
​​​​​​​
 

Ansökan


Maila in din ansökan med personligt brev och cv redan i dag då intervjuer sker löpande till info@pierre.se Märk ämnesraden med Träarbetare.

Har du fler frågor är du välkommen att ringa Fredrik Pierre på 026-544500

På begäran önskar vi minst två referenser.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle