Betongarbetare


Som betongarbetare hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu flera engagerade betongarbetare till vårt team som har fokus på produktivitet, kvalité och säkerhet.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet inom området och gillar att arbeta ute i projekt
.

Profil


För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete och du månar om goda relationer med kollegor, kunderna och leverantörerna.

Du har tidigare erfarenhet av komplexa betong- och armeringsarbeten på anläggningsprojekt eller likvärdiga projekt. Du har yrkesbevis som betongarbetare och B-körkort är ett krav.


Dina arbetsuppgifter


I arbetsuppgifterna ingår att man utifrån en ritning arbetar med formsättning, armering, gjutning och ytbearbetning. Detta gör att det ställs höga krav på noggrannhet och att man har kunskap inom ritningsläsning.

Våra arbetsområden är Gävle med omnejd och vi utgår från våra fina nybyggda lokaler i Gävle.
​​​​​​​

Ansökan


Maila in din ansökan med personligt brev och cv redan i dag då intervjuer sker löpande till info@pierre.se Märk ämnesraden med Betongarbetare.

Har du fler frågor är du välkommen att ringa Fredrik Pierre på 026-544500

​​​​

På begäran önskar vi minst två referenser.

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle