• skepp11
  • skepp2
  • skepp3
  • skepp4

Renovering av anrika restaurang Skeppet i Gävle

Gävles anrika restaurang Skeppet med anor från 1940-talet brann ner 2005 och rustas nu för ny verksamhet. Vi är stolta över att få vara en del i detta. Pierre höll även i det omfattande rivningsarbetet efter branden så det är extra roligt att se att restaurangen nu får nytt liv.
 
Beställare: Hotellfastigheter i Gävle
Form: Samordnad utförandeentreprenad
Benämning: Restaurang Skeppet
Beskrivning: Vi utför en hyresgästanpassning av gamla restaurang Skeppets lokaler för ny bedrivning av restaurangverksamhet. Pierre sköter byggnadsarbetena samt samordnar installatörentreprenörerna.
Byggtid: Augusti 2019 -Februari 2020
Platschef: Fredrik Zetterberg
 
Kuriosa: Restaurang Skeppet har varit en del av CH Centralhotellet i Gävle sedan 1940-talet. 2005 brann stora delar av CH och restaurangen har sedan dess hållit stängd.
Nu kommer Camilla och Anders Mårdäng, tidigare ägare av vinkrogen, att driva restaurangen som kommer att uppstå under 2020, en ”morden restaurang med klassiska anor” enligt dom själva. Restaurangen som är unik i sitt slag byggs nu om och kommer att få ett ansiktslyft. Trots att branden förstördes det mesta har man kunnat bevara några detaljer som kommer att finnas på restaurangen även i framtiden
.
​​​​​​​
Vi önskar Restaurang Skeppet lycka till!

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle