Takarbeten

Vår skickliga tak-avdelning utför allt från takentreprenader och renoveringar till mindre plåtarbeten. 


På Pierre Entreprenad tycker vi att det är viktigt med expertis inom alla våra områden. Därför har vi avdelningar med hantverkare som är specialister inom just det området. På vår takavdelning har vi spetskompetens inom allt som rör just tak. Du kan vända dig till oss för större takbyten där vi jobbar med traditionellt papptak, tegeltak, plåttak och PVC-duk. Eftersom taket är bland det absolut viktigaste på en fastighet tycker vi att det är viktigt att du tar ett välinformerat och grundligt beslut. Därför finns vi här för att rådgiva kring vilket material som passar just din fastighet bäst och vilka detaljer som är bäst lämpade. 

Om du istället är i behov av takrenovering eller mindre plåtdetaljer utför vi även det. Vi renoverar tak och fasader samt tillverkar rännor, skorstenar och byggbeslag av plåt. Självklart monterar vi även alla produkter. 

Spara både tid och pengar genom oss

Vid ett större byggprojekt där det behövs läggas ett tak använder vi oss av vår skickliga takavdelning. Eftersom vi har specialistavdelningar inom många olika områden får du som kund en helhet. Du behöver aldrig vända dig till flera aktörer, utan vi finns här med en bred kunskap och erfarenhet inom varje respektive område. 

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Nils-Olof Dahlberg
Platschef, tak och plåt
073-9426817
nils-olof@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsten

BillerudKorsnäs

Under 30 års tid har vi varit partner med Billerud Korsnäs och löpande underhållit deras tak, vi har utfört över 100.000m2 takbeläggning på bla. Sodapannor, Torkmaskinsanläggningar och Pappersmaskinshallar.

Sandvik

Sandvik behövde 2018 ett hål i taket på ca 200m2 för att byta en travers på deras byggnad Fenix.

Pierre blev anlitad för detta arbete, som krävde ett enormt planeringsarbete, då vi lyfte av bärande plåt och ståltakstolar för att kunna möjliggöra transportöppningen.

​​​​​​​Efter det att den nya traversen var på plats så återmonterade vi takstolar och plåt samt isolerade och monterade ny takpapp.

Stora Enso

Stora Enso anlitade 2018 Pierre för att lägga ett nytt papp-tak på deras Centralverkstad yta ca 3000m2