Karriär

På Pierre Entreprenad är vi stolta över vår skickliga och lojala arbetsstyrka. Är du vår nästa medarbetare?


Som anställd hos oss får du chansen att utvecklas i en inspirerande miljö tillsammans med andra kompetenta hantverkare. Vi värnar om våra anställda och vill fortsätta ha en låg personalomsättning samtidigt som vi tar in nya, skickliga personer. Om du är rätt person finns det en plats för dig hos oss. 

Vi vill främja en miljö där du som anställd känner att du kan utvecklas och ta dig an större och mer ansvarskrävande uppgifter. Därför ser vi till att du utöver de obligatoriska utbildningarna och kurserna även får den kompetensutveckling du vill ha. Om du är driven och har en lust att utvecklas hos oss kommer vi att se till att du får alla möjligheter till det. 

Vårt löfte till dig

På Pierre Entreprenad finns det en genuin omtanke för våra anställda, där vi alltid kommer att visa vår uppskattning för ditt engagemang och din lojalitet. Vi ser till att göra saker tillsammans, dels i arbetslagen, dels tillsammans årligen i större event. Hos oss är dörren alltid öppen och vi lyssnar till våra anställda, både vid positiv och negativ kritik. Genom att vi värnar om en god kommunikation till våra anställda har du alltid goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. 

När vi nu flyttar till nya lokaler kommer det att finnas ett modernt gym som alla kan ta del av dagligen.