Byggprojekt

På Pierre Entreprenad har vi i generationer utfört komplexa byggprojekt. 


Att ha passion för det man gör tycker vi är viktigt. Oavsett om det rör sig om ett omfattande uppdrag inom den tyngre industrin, renovering av en skola eller en nybyggnation av en kontorsfastighet lyser just vår passion igenom. Du som vänder dig till oss ska alltid märka av i vårt arbete att vi känner stolthet i att upprätthålla en hög kvalitet, gällande allt från material och arbetssätt till vår kommunikation med dig.

Partnering, utförandeentreprenad och totalentreprenad är några av de former vi arbetar utifrån. Vid partnering sätter vi utifrån din vision ett bestämt arvode, där du som kund får löpande räkning mot verifierad självkostnad. När vi jobbar enligt uförandeentreprenad fungerar det så att du har en färdig idé och ritningar som vi förverkligar, i ett vanligt entreprenads-uppdrag. Är det istället en totalentreprenad står vi för både projekteringen och utförandet. När uppdraget är klart är också området eller fastigheten komplett. Vi har god vana i att jobba enligt alla tre former. 
​​​​​​​

Du ska alltid känna dig trygg

Oavsett om du tar hjälp av oss i ett redan pågående projekt eller om vi behövs för en totalentreprenad får du en trygg aktör som sätter kvalitet först. För oss betyder det att allt jobb vi utför sköts på ett noggrant och medvetet sätt, där helheten är i fokus. Det är inte bara det slutgiltiga resultatet som ska vara optimalt, utan hela processen dit ska vara något som du kan se tillbaka på med en positiv känsla. Vi finns här som en personlig kontakt, dit du alltid kan vända dig. Undrar du över en del i arbetet eller behöver du rådgivning kring framtida problem? Vi finns bara ett telefonsamtal bort för att reda ut stressen som kan komma med ett stort byggprojekt. 


För en grönare framtid

På Pierre Entreprenad har vi en vision om att bidra till ett mer miljövänligt samhälle. Det genom att vi använder oss av miljöanpassade produkter och material inom samtliga verksamhetsområden. I allt arbete vi utför har vi en medvetenhet om att arbeta resurssnålt och miljävänligt. Vi ska vara väl insatta i aktuella lagar och marknadskrav för att på bästa sätt kunna arbeta med minsta möjliga miljöpåverkan. 

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle

Se våra case som innefattar tjänsten

Ny Gästhamn i Gävle

- Vi tycker att detta är ett spännande och roligt uppdrag och vi ser fram emot att Gävle kan möta turister och båtfolket även sjövägen, säger platschef Pär Lindholm!
Läs mer!

Ny och ombyggnation av skola

- Utmaningen i det här projektet är att den nya byggnaden ska Miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad 3.0 med ett mål på Silver. Av oss kräver det noggrannhet i hur vi bygger och säkerställer bland annat husets täthet och fuktsäkerhet, säger Fredrik Zetterberg platschef på Pierre.
​​​​​​​Läs mer!

Ombyggnation av Solängsskolan Gävle

- Det är alltid svårigheter och ett extra stort ansvar när man arbetar i en miljö som denna, där det är människor som bedriver sin dagliga verksamhet under själva byggnationen. I detta fall övervägande del barn, säger Pär Lindholm platschef på Pierre.
​​​​​​​Läs mer!

Bergmans fisk

Ny skärgårdskrog i Norrsundet. Bergmansfisk bygger nytt fiskeläger och Pierre står för styrd byggentreprenad.

- Vi är stolta över att vara med på detta spännande projekt då detta blir ett lyft för bygden och en ett nytt landmärke efter kusten, säger Fredrik Pierre, vd på Pierre. Samtidigt är det roligt och viktigt att vi kan ha kvar våra yrkesfiskare säger han.
Läs mer!