Är du vår nye platschef?

Matchar du in på beskrivningen nedan, välkommen in med ansökan!

Platschef på Pierre Entreprenad i Gävle

För att lyckas med rollen som platschef hos oss, så har du god samordningsförmåga och arbetar aktivt för att säkerställa ett effektivt samarbete internt i projekt och med kunder. Du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens genom praktisk bransch- erfarenhet. Du är strukturerad och resultatinriktad, talar och skriver obehindrat i svenska språket och har körkort B.

Rollen innebär att du är aktiv från det att beställning undertecknas tills dess att projektet lämnas över till kund. Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår budget kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal.
Du bör ha några års erfarenhet av att driva mindre till större projekt inom segmentet ny- ombyggnad av hus. Meriterande är erfarenhet inom industriprojekt och att kunna ta fram enklare kalkyler för prissättning av ÄTA.

Att leda och inspirera är en förmåga som vi värdesätter. Du behöver även vara trygg i ledarrollen och vara tydlig när det kommer till förväntningar, kunna delegera och samtidigt vara lyhörd och stöttande.

Vill du veta mer om tjänsten maila till VD Johan Östblom här.
Läs mer om oss här på hemsidan.
Vi sitter i nya fina lokaler med bästa läge på Kungsbäck Gävle. 

Skicka in din ansökan redan idag till info@pierre.se

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle