YRKESARBETARE
​​​​​​​

Vi söker yrkesarbetare!

Nu du har chansen att bli en av oss!
Är du en driven, självgående person som ständigt vill utvecklas och inte är rädd för att ta i där det behövs? Då har du en plats hos oss!


Maskinförare:
Tjänsten innebär att du på ett ansvarsfullt sätt utför maskinkörningar dels i våra egna projekt, dels åt externa kunder. Vår maskinpark består av runtomsvängande teleskoplastare och lastmaskiner.
Vi söker din med följande yrkesbevis: Lastmaskinsutbildning, gärna utökat för teleskoplastare.


Håltagare / rivare:
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Arbetet innebär ofta att du får ha en direkt kundkontakt där du planerar utförandet själv eller tillsammans med en kollega.
Tjänsten kan innebära jobb på annan ort och ibland under skiftgång.
För att bli håltagare/rivningsarbetare är det fördelaktigt att jobbat med detta tidigare, men inget krav.

Vi utför betonghåltagning i vår egna entreprenadverksamhet och vi hjälper även andra bolag som behöver vår expertis. Tack vare vår långa erfarenhet och vårt breda kunnande är inget uppdrag för komplext eller stort för oss. Vår specialistavdelning tar sig an och utför arbeten över hela Sverige och brukar kallas in till svåra och utmanande uppdrag.
Betonghåltagning är relevant att nyttja vid spårsågning för kablar, rännor för avlopp, balkongrenovering, dörr- och fönsteröppningar samt demontering av fundament.
Våra vanligaste metoder som vi utför är kärnborrning, vajersågning, golvsågning och väggsågning. Genom dessa metoder kan vi ta oss in i både betong och berg för att jobb som de vi nämnt ovan ska kunna utföras på bästa sätt.

Vår avdelning för rivning är en av våra största specialistavdelningar. De skickliga yrkesmännen som utför uppdrag för avdelningen jobbar över hela Sverige med stora och komplexa rivningsarbeten. Genom deras kompetens, våra effektiva arbetsmetoder och årligen uppdaterade maskinpark kan vi ta oss an så gott som alla typer av rivningsuppdrag.
I vår maskinpark hittar du rivningsrobotar, bobcats, minigrävare, lastmaskiner samt larvbundna kompaktlastare.


Golvläggare:
Vi söker dig som är självständig och som lägger stor vikt av att lämna ifrån dig ett slutresultat som gör både dig och företaget stolta.
Du ska kunna ligga borta och jobba och kunna fatta egna beslut.
Vi värdesätter att du har en bred social närvaro och kunna fungera bra i grupp då ni oftast arbetar i par när ni är ute på projekt.

Pierre Entreprenad har installerat industrigolv sedan 70-talet. Vi har tagit oss an alla olika typer av uppdrag och lagt hundratusentals kvadratmeter golvbeläggning i hela Sverige.
Vi har med framgång renoverat allt från golv i verkstadslokaler till storkök och stora lagerutrymmen.
Vi har lagt specifika beläggningar på broar, terrasser och parkeringsdäck. Vi utför även den tekniska undersökningen utförd såväl som den skadeutredning som bör göras innan det praktiska arbetet.
Vi arbetar i huvudsak med epoxi, acryl och poluretan-beläggningar. Flytspackling och injekteringar, är andra moment som är förekommande i våra projekt.


Kolfiber:
Vi expanderar vår avdelning inom kolfiber och här kan du få en unik möjlighet inom en växande bransch. Vi söker dig som gärna är utbildad snickare, betongarbetare eller plattsättare. Själva utbildningen inom kolfiber står vi för.
Kolfibermontering ställer höga krav så det är meriterande är om du har en känsla för noggrannhet och är lite av en perfektionist.
Tjänsten innebär även arbeten på annan ort vilket medför resor och övernattning.


Plåt/Takläggare:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av framför allt plåtslageriarbeten samt papptak.
Våra projekt är oftast belägna inom industrier runt om i Gästrikland så tjänsten innebär resor.
Du ska fungera bra i grupp och kunna kommunicera direkt med våra kunder.

På vår takavdelning har vi spetskompetens inom allt som rör just tak. Kunder väljer oss för större takbyten där vi jobbar med traditionellt papptak, tegeltak, plåttak och PVC-duk. Vi har även uppdrag inom industrin och hos större fastighetsägare.

Detta gäller för alla tjänster:

Krav för samtliga tjänster är att du har minst B-körkort, talar, läser och skriver svenska obehindrat samt relevant utbildning där tjänsten kräver så. Du bör även kunna ligga borta för den tjänst som innebär det.
Alla tjänster är på heltid och vårt kontor ligger i Gävle.
Du ska även kunna uppge ett par referenser vid förfrågan.
​​​​​​​Din ansökan skall vara komplett med cv och personligt brev.

Vi är en trygg arbetsgivare som erbjuder möjlighet till personlig utvecklig för den som önskar att prova andra områden, ta större ansvar eller utbilda sig. Vi sitter i nybyggda lokaler som ligger i direkt anslutning till E16 med gott om parkeringar. Vi har bland annat eget gym, bastu, relax med mera.

Läs gärna mer oss på www.pierre.se

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag till
info@pierre.se
Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle