Betongrenovering - specialister på att förnya och reparera betongkonstruktioner

Pierre Entreprenad AB är en ledande aktör inom betongrenovering

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom området, och vår specialistavdelning är dedikerad till att förnya och reparera betongkonstruktioner av alla slag.

Våra tjänster inkluderar noggranna renoveringar och lagningar av betonggolv, balkonger och loftgångar, bärande betongkonstruktioner, vattentorn ,avloppsanläggningar och bassänger.

Vi är stolta över att vara experter inom detta område, och vi är noga med att alla våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att bibehålla vår spetskompetens.

Betongrenovering är en viktig process för att säkerställa att betongkonstruktioner är starka och hållbara, och att de inte utsätter människor och egendom för fara. Det är också en viktig process för att bibehålla fastighetens estetiska utseende. Genom att välja Pierre Entreprenad AB som din betongrenoveringsexpert kan du vara säker på att arbetet utförs noggrant och professionellt, med högsta kvalitet och säkerhet i åtanke.

Våra kunder inkluderar fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, industrier, kommunala och statliga bolag samt andra företag som har behov av att förnya och reparera betongkonstruktioner

Några av de områden där vi utmärker oss är betongrenovering av golv och bärande konstruktioner inom tyngre industri. Med stor erfarenhet tar vi oss an uppdrag där vi inspekterar, inventerar och kommer med åtgärdsförslag.

Vi lägger stor vikt vid att ha kunden i fokus, och det är därför viktigt för oss att vara lyhörda för dina behov och önskemål. Våra kunder kan alltid räkna med personlig service och hög kvalitet på vårt arbete. Vi har höga krav på oss själva och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vårt breda kunnande och vår långa erfarenhet gör oss till en trygg och pålitlig partner inom betongrenovering. Oavsett om det handlar om mindre eller större projekt så är vi redo att ta oss an utmaningarna. Vi är övertygade om att vårt arbete gör skillnad och vi vill vara med och bidra till att skapa hållbara byggnader och anläggningar som kan stå emot tidens påverkan.

Kontakta oss för mer information om våra tjänster inom betongrenovering. Vi finns här för att hjälpa dig med dina projekt och behov, och vi ser fram emot att höra från dig.

Pierre Entreprenad utför också betongrenoveringar samt injekteringar

Bland de mer utmärkande reparationerna som vi utför, är betongrenovering av polyoner och andra bärande konstruktioner inom industri och tyngre konstruktioner.

Vänd er gärna till oss för renovering och lagning av:

  • Betonggolv
  • Balkonger och loftgångar
  • Bärande betongkonstruktioner
  • Betongsprutning
  • Vattentorn
  • Bassänger

Kontakt


Tel: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se
​​​​​​​
Besöks- och postadress:
Kungsladuvägen 10
802 67 Gävle
Håkan Näslund
Platschef, betongrenovering
070-7106823
hakan.naslund@pierre.se

Se våra case som innefattar tjänsten

Betongrenovering av vattentornet i Ockelbo

2017 renoverades insidan på vattentornet Rabo i Ockelbo.

2017 renoverades insidan på vattentornet Rabo i Ockelbo. Arbetet med vattentornet innebar att vi monterade en bygghiss utmed fasaden för att få upp allt material och sedan byggdes en ställning runt insidan av väggarna inuti vattentornet. För att konstatera skicket på betongen utfördes besiktning av sprickor och ”bomknackning” av samtliga betongytor. Vattenbilning utfördes till dess att ett fast underlag av betongen uppnåddes. På de ställen där armeringen frilagts på grund av söndervittrad betong utfördes en noggrann rengöring och rostskyddsbehandling av armeringsjärnen.

Efter det påbörjades betongsprutning av väggarna med ett mineraliskt våtsprutningsbruk som heter Stocrete TS 200 och som försegling efter betongsprutningen påförde vi Stocrete DS som är ett mineraliskt tätningsbruk. Efter det att vi rivit ställningen så utförde vi samma behandling av botten av cisternen.

Sandvik, förstärkning betongbjälklag

Sandvik hade önskemål om att höja hållfastheten på ett bjälklag då dom skulle använda en ny truck som skulle kunna lyfta valsar som väger 20 ton/st.

Vi fick uppdraget att underifrån förstärka bjälklaget med en pågjutning med tjocklek 600mm, samt nya pelare och fundament.

Hela arbetet utfördes med full drift i verksamheten ovanför, så ett produktionsstopp var aldrig nödvändigt.